Novi sCore 2.0 logo

Novi sCore 2.0 logo

Zajedno sa našim kolegama iz UNIQA SEE, kolegama iz UNIQA Grupe, i u saradnji sa našim strateškim partnerom ATOS-om možemo sa ponosom najaviti da je rođeno novo osnovno rješenje osiguranja sCore 2.0, od front-a do back office-a.

sCore 2.0 je UNIQA kreirala kao cjelovito rješenje osiguranja koje podržava sve procese ureda osiguranja, i front office i back office, u jednom sveobuhvatnom paketu. Rješenje je izgrađeno na najnovijim tehnologijama koje omogućavaju brze procese toka posla, povećavaju produktivnost krajnjih korisnika i kvalitet rezultata. Predstavlja robustan, skalabilan, siguran, fleksibilan sistem, otvoren za laku integraciju s drugim IT rješenjima i budućim potrebama vođenim digitalizacijom ekosistema osiguranja.

Prvi korisnik ovog sistema je UNIQA Crna Gora, dok će se u narednih nekoliko mjeseci osim UNIQA Srbije pridružiti i ostale UNIQA zemlje u JIE (Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Bugarska) u narednim godinama.

S glavnom misijom da kontinuirano i progresivno rastemo i unapređujemo se s vremenom, zadržavajući stabilnost i sigurnost svojih rješenja, uvijek proaktivno tražimo nove ideje i podržavamo kreativnost kako bismo svojim klijentima mogli pružiti najbolje moguće IT usluge i rješenja, pronašli smo način da izrazimo te težnje kroz naš novi logotip sCore 2.0.